Naše florbalistky na krajskom kole v Nitre

21. november 2019 bol pre naše dievčatá smutným dátumom. Po úvodnom rozlosovaní sme sa dostali do ťažšej skupiny spolu s Levicami, Komárnom a s minuloročným víťazom Topoľčanmi. Naše dievčatá herne hrali florbal na 100 percent a zdolali Levice 4:0, Topoľčany 3:2, Komárno 5:2. Dievčatá ukázali svoje kvality a stali sa víťazkami skupiny. Neuveriteľné a skvelý výsledok.

Krajské kolo však pokračovalo ďalej. 2. skupinu tvorila Nitra, Šaľa, Šurany. Naše florbalistky hrali so Šuranmi, s ktorými im postupne ubúdali sily a prehrali 3:0. Rozhodujúci zápas prišiel nakoniec s Levicami, v ktorom sme dostali jeden nešťastný gól a prehrali 1:0. Skončili sme na 4. „zemiakovom“ mieste, ale pre nás, pre dievčatá, pre GJK, má cenu zlata, lebo dievčatá podali nadpriemerné výkony, hrali až za hranicu svojich možností, zdolali hráčky zo stredných škôl z oveľa väčších okresných miest, takže im patrí veľké ĎAKUJEM a veľký obdiv.

Gratulujeme: Vanesa Čapová, Miroslava Halásová, Ester Barteková, Nina Krtová, Kristína Šabová, Klára Orbanová, Daniela Kmeťová, Naďa Tonková, Ema Paulová, Ivana Tešíková.

Fotogaléria