Majstrovstvá okresu v duchu volejbalových tradícií školy

V marci prebehli okresné kolá vo volejbale, na ktoré sme sa intenzívne pripravovali. Našimi súpermi na druhej strane siete boli tento krát aj žiaci a žiačky, s ktorými sa stretávame na volejbale každý piatok v našej telocvični.

Majstrovstvá okresu žiakov SŠ ako každoročne organizačne zabezpečila na dvoch ihriskách SOŠ polytechnická. Naši žiaci odohrali 4 zápasy, ktoré preverili nielen ich fyzickú kondíciu, ale aj psychickú odolnosť a koncentráciu na ihrisku. Po prehre o jeden bod v rozhodujúcom treťom obsadili naši reprezentanti na turnaji druhé miesto.

Družstvo chlapcov tvorili: Juraj Gajdoš, Marián Milan, Roman Furiel, Ondrej Sládek, Jakub Hlavačka, Šimon Kováč, Ondrej Kováč, Jakub Bartek, Radoslav Šindler, Juraj Šumný, Šimon Kozolka, Tomáš Trubáčik.

Dievčatá predviedli na ihrisku skvelý výkon. Zápasy okresného kola odohrali v telocvični SOŠ obchodu a služieb. Po náročnom zápase s Obchodnou akadémiou sme zvíťazili, naše reprezentantky obsadili prvé miesto a posunuli sa na Majstrovstvá kraja.

Zaujímavosťou je, družstvo dievčat tvorili hlavne žiačky II.A - Klára Orbánová, Miroslava Halásová, Adela Kramárová, Barbora Muchová, Viktória Dubcová, Viktória Šurková, Terézia Milanová, Sofia Mišurová, Elizabeta Debnárová, Natália Škodová. Na pozícii nahrávačky hrala Veronika Škulová z III.A a v pozícii smečiara Hana Krausová zo VII.D.

Vďaka za pomoc pri príprave žiakov a trpezlivosť patrí aj absolventovi našej školy Braňovi Kramárovi. Držíme palce a prajeme, aby naši žiaci naďalej pokračovali v úspešnej reprezentácii.

Fotogaléria