1. gymnaziálny ples študentov GJK

Dňa 18.2.2011 sa na Gymnáziu Janka Kráľa uskutočnil 1. gymnaziálny ples študentov GJK pod záštitou Žiackej školskej rady a pedagogického zboru. Zúčastnilo sa 140 študentov gymnázia v rozpätí od piateho po ôsmy ročník osemročného a všetkých štyroch ročníkov štvorročného gymnázia.

Žiacka školská rada, ktorá prišla s týmto nápadom na začiatku decembra, zo začiatku ani len netušila, či môže mať študentský ples úspech, ale pri predávaní lístkov zaznamenala obrovský záujem a vzhľadom ku kapacite auly sa na ples nepodarilo dostať každému.

Ples začal príhovorom predsedu a podpredsedu ŽŠR a slávnostným otvorením pána riaditeľa. Program vytvorili študenti IV.B triedy, ktorý pozostával zo spievaného dueta s klavírnym doprovodom a odtancovaním valčíka.

Veľké prekvapenie vyvolalo, koľko študentov sa vedelo baviť nie len na modernejšie, ale aj na ľudové pesničky v rytmoch valčíka a polky. Týmto by sme ako ŽŠR chceli poďakovať pedagogickému zboru, študentom ale aj všetkým, ktorí pomohli pri prípravách. Dúfam, že študentský ples sa stane tradíciou.

Fotogaléria