Ukončenie školského roka 2015/2016

V aule Gymnázia Janka Kráľa sa 30. júna 2016 uskutočnila slávnostná akadémia k ukončeniu školského roka 2015/2016, spojená s odovzdávaním Ceny profesora Rudolfa Koreca najúspešnejšej absolventke a absolventovi v školskom roku 2015/2016. Cenu získali: Katarína Halúzová a Šimon Zaťko zo IV.A Ďalej bola odovzdaná Cena riaditeľky školy najúspešnejšiemu študentovi v školskom roku 2015/2016, ktorú získal študent Jonáš Sudakov z III.B triedy.

Počas triednických hodín triedni učitelia odovzdali asi pätine študentom knižné odmeny za vzornú reprezentáciu školy vo vedomostných i športových súťažiach počas celého školského roka. Ceny sponzorovalo Rodičovské združenie pri Gymnáziu Janka Kráľa.

Príhovor k ukončeniu školského roka predniesla riaditeľka školy, ktorá zhodnotila študijné výsledky, dochádzku a vyzdvihla aktivity všetkých učiteľov počas školského roka.

Poďakovala za dlhoročnú prácu pani Márii Kováčovej, ktorá odchádza do dôchodku a Mgr. Dušanovi Končalovi, ktorý odchádza z organizačných dôvodov.

Vedenie školy praje všetkým študentom a zamestnancom príjemné prežitie letných prázdnin.

Fotogaléria