Úspechy našich žiačok a žiakov v basketbale

V dňoch 10. – 11. 5. 2022 sa naši žiaci zúčastnili basketbalových turnajov. V utorok 10. 5. 2022 si družstvo našich chlapcov zmeralo sily v Okresnom kole, ktorého sa zúčastnili aj školy SOŠP, OA, SOŠOaS a všetky tieto družstvá sme úspešne porazili. 1. miestom na OK sme si vyslúžili miestenku na krajské kolo, ktoré sa konalo hneď na druhý deň v Leviciach.

V stredu 11. 5. 2022 naši chlapci podali statočný výkon aj proti silným družstvám Levíc a Nitry. Hoci súperi boli nad naše sily, nemáme sa za čo hanbiť, lebo sme skončili na peknom 5. mieste a mali sme možnosť zahrať si na palubovke, na ktorej sa konajú aj medzinárodné zápasy Slovenskej basketbalovej reprezentácie, čo sa nepodarí každému. V ten istý deň sa zároveň konalo aj okresné kolo dievčat a našim dievčatám len o kúsok ušlo víťazstvo. Môžeme pýšiť krásnym 2. miestom!

Dievčatám a chlapcom ďakujeme za vzornú reprezentáciu našej školy a tešíme sa o rok na ďalšie basketbalové úspechy.

Súpiska chlapcov: Bartek Jakub (4.B), Čaládik Jozef (1.A), Fajna Adam (4.B), Herda Dominik (3.B), Jurík Dávid (3.B), Jurík Tomáš (1.A), Korim Michal (1.B), Kuťka Mário (3.B), Novický Alexander Bono (1.A), Orbán Kryštof (2.B), Orbán Peter (4.A), Šindler Radoslav (4.A), Švec Norbert (2.B)

Súpiska dievčat: Bronišová Sára (1.B), Čapová Vanesa (4.B), Ferejová Hana (1.B), Hrušková Lucia (3.A), Hudáková Marusia (2.A), Huňadyová Karin (1.A), Jelínková Ema (3.A), Kmotorková Dorota (3.B), Krtová Nina (4.B), Pacalajová Alexandra (3.A), Šútorová Kristína (1.B), Švecová Pavla Mária (2.B), Záhorská Petra (2.A)

Mgr. M. Hodoši


Fotogaléria