11. Gymnaziálny ples

Dňa 5. mája 2022 sa v našej škole uskutočnil 11. Gymnaziálny ples a zároveň prvý Majáles. Táto spoločenská akcia má na našej škole už dlhoročnú tradíciu. Je určená pre študentov nášho gymnázia, ktorí majú chuť zabaviť sa na úrovni a stráviť príjemný večer v kruhu svojich spolužiakov a učiteľov.

Po dvojročnej pauze nastal dlho očakávaný čas nášho študentského plesu, ktorý sa nemohol zaobísť bez tanca, kvalitnej hudby a dobrej nálady. Na príprave podujatia sa podieľala ŽŠR a vedenie školy. O skvelú hudbu sa postaral DJ Juriss, ktorý počas celého večera vytváral príjemnú atmosféru. Ples otvoril folklórny súbor Inovec, po ktorom sa pár slovami prihovorili žiakom predseda ŽŠR a následne pani riaditeľka.

Zábava bola skvelá! Oživením plesu bola tombola a voľba kráľa a kráľovnej plesu. Víťazmi tejto ankety sa stali Timotej Mesko zo IV.A a Mgr. Ivana Šovčíková. O 22.00 hod. sa náš ples skončil a dosýta vytancovaní sme sa pobrali domov. Výborne sme sa zabavili, zlepšili sme si vzťahy medzi sebou a odreagovali sa od každodenného učenia.

Za organizáciu ďakujeme členom ŽŠR a učiteľom, ktorí boli ochotní robiť dozor alebo sa akokoľvek podieľali na plynulom priebehu plesu.

Ivan Pinter III.B, Tomáš Zölder III.B


Fotogaléria